Bloei Bloggers

  1. Home
  2. Bloei Bloggers
Filter

Delft is leuk! Zeker voor kinderen en gezinnen is regio Delft een heerlijke plek om te wonen en te bezoeken! De bloggers van Bloei brengen daarom graag in kaart wat er te doen, te zien en te bezoeken is in en rond Delft dat interessant is voor kinderen en hun ouders. Naast het bladeren in de Bloei Gids, waarin je de leukste en handigste adresjes kunt opzoeken, is het ook ontzettend waardevol om de verhalen en ervaringen te lezen geschreven door Delftse bloggers. Dit geeft je een mooie manier om Delft nog beter te ontdekken en leren kennen. Bijvoorbeeld waar je de leukste speeltuinen vindt, hoe het is om de Botanische Tuin te bezoeken met kinderen, maar ook hoe je kekke foto’s maakt van je kinderen en welke kinderboeken leuk zijn om te lezen. Veel lees plezier!

DELFTSE BLOGGERS

De bloggers van Bloei hebben allemaal een band met Delft. Ze wonen er, werken er, of ze zijn er zelfs geboren! Dat laatste betekent dat ze zich dan een heuse Delvenaar (geboren en getogen in Delft) mogen noemen in plaats van een Delftenaar (wonend in Delft). Ook hebben ze allen jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar oud. Hieronder stellen ze zich stuk voor stuk voor. De meeste Bloei Bloggers zijn trouwens ook te volgen op Instagram en sommigen hebben ook een eigen website, hier kun je naartoe doorklikken via de icoontjes onder hun biografie.

PS. Heb je affiniteit met schrijven, woon je in regio Delft en heb je interesse om ook Bloei Blogger te worden? Stuur dan een berichtje naar contact@bloei.info. We vinden het trouwens ook leuk om een vader of opa toe te kunnen voegen aan ons team!

Alice van de Dool
Alice van den Dool

Alice is grafisch ontwerper bij Studio Zomereik en website designer bij Wise Webdesign. Exploring Delft is één van haar persoonlijke projecten. Net als haar huis in de binnenstad van Delft ‘My Home in Delft’. Ze woont net over de grens in Ypenburg- De Bras, maar is gek op Delft en hier dan ook vaak te vinden! Alice is getrouwd met Marcel en moeder van zoon Stig en dochter Liz.

Annemarie Oorthuizen
Annemarie Oorthuizen

Annemarie is tekstschrijver bij AnneSuus. Bloei Delft is één van de projecten die ze heeft bedacht en uitvoert vanuit deze onderneming. Bloei is een mooie combi tussen haar plezier in schrijven en de studie orthopedagogiek die ze heeft afgerond. Een online plek voor ouders uit de regio om te kunnen raadplegen. Ze woont in Delft sinds 2010, samen met haar man en twee kinderen.

Bianca Stalenberg
Bianca Stalenberg

Bianca van Bianca’s fOtOwerk maakt lifestyle newbornreportages van pasgeboren baby’s bij de ouders thuis. Ook maakt zij bruidsreportages in Delft en omgeving. Daarnaast is ze werkzaam bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Ze is getrouwd en moeder van Tygo (2012) en Leonie (2013). Bianca woont al haar hele leven in Delft, is gek op de natuur en leuke uitstapjes.

Hille de Jong
Hille de Jong

Hille is moeder van twee dochters: Minoe en Nanne. Ze is geboren en getogen in de wijk Tanthof en woont er nog steeds met veel plezier. Al van jongs af aan zingt en danst ze in het rond en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze geeft zang, muziek, dans, toneel en musicalles in Delft, o.a. voor de VAK centrum voor de Kunsten. Ze werkt graag met kinderen, zo blijft ze ook lekker jong.

Lenneke
Lenneke Visser

Lenneke is als kind opgegroeid in Delft. Na een periode in Rotterdam te hebben gewoond, is ze sinds 2015 weer terug in haar oude stadje, samen met haar man en hun kinderen Milou (2012) en Harvey (2017). Lenneke heeft een creative achtergrond en is daarnaast gek op gezonde voeding. Ze schrijft en instagramt graag over kids, health en fotograferen.

Lucinda Sterk
Lucinda Sterk

Lucinda is freelance communicatieadviseur en tekstschrijver onder de naam ‘Dat lijkt mij Sterk.’ Ze leerde haar man in 2002 kennen in Delft en is sindsdien niet meer weggegaan (behalve voor vakanties). Lucinda is (uiteraard in Delft) getrouwd met Coen en is moeder van Jelka (2010), Tobias (2012) en Kylian (2013). Met z’n vijven en poes Lilly wonen ze in de Bomenwijk.

Mechteld de Boer
Mechteld de Boer

Mechteld is getrouwd met Ido en woont samen met man en zoon aan de rand van het centrum van Delft. Ze doet allerlei vrijwilligerswerk, zoals presentator bij Stadsradio Delft, en verveelt zich daardoor eigenlijk nooit. Daarnaast Mechteld houdt van boeken, muziek, dansen en lekker eten. Ze is licht chaotisch van aard, maar doet haar best zich aan haar afspraken te houden.

Nathalie Bruin
Nathalie Bruin

Nathalie is moeder van een kleuter en baby zoon. Haar roots liggen in de kop van het nuchtere Noord-Holland. Ze is werkzaam als docent van de PABO aan de Haagse Hogeschool en vrijwilliger bij het Mama Café Delft. Ze houdt van natuur, musea, creatief bezig zijn, lezen en is verslaafd aan series. Waarvan de laatste twee hobby’s vaak onderbroken worden door een baby die aandacht wilt.

Tamara de Bel
Tamara de Bel

Tamara van Studio Springboon is moeder van Jan (2013) en Cato (2016) en getrouwd met Ruben. Ze organiseert voorleescafés, knutselworkshops en schminkt kinderen op events. Daarnaast geeft ze educatieve workshops op het gebied van kunst en literatuur. Tamara is gek op kinderboeken en (voor)lezen. Ze woont in Pijnacker maar blijft een geboren en getogen Delftenaar.

Wendy van der Wal
Wendy van der Wal

Wendy is communicatieadviseur in de sportsector, getrouwd met Peter en moeder van Evi (2016) en Siem (2018). Ze woont sinds 2015 in Delft en is in haar vrije tijd regelmatig in de stad te vinden om de nieuwste (horeca) hotspots te ontdekken. Daarnaast trekt ze graag haar hardloopschoenen aan voor een ‘rondje Delft’ en loopt ze elk jaar de Golden Tenloop.